Skip to content Skip to footer
VIP GAMES

INTERNET CAFE med fede faciliteter

Vi er den internet cafe, hvor gaming-entusiaster kan samles og nyde en unik spilleoplevelse. Vores faciliteter er designet til at skabe den ultimative gaming-oplevelse. Du får en afslappet atmosfære, kraftige computere og en venlig service med mulighed for at købe frisklavet mad og snacks.

Vi har et stort udvalg af spil, og har selvfølgelig altid de nyeste versioner. Vi bestræber os på, at vi skal være den internet cafe, som er folks foretrukne – både gamere, venneflokke, institutioner mv. Derfor kan vores kunder nyde den bedste og hurtigste internetadgang og avancerede gaming-tilbehør, der forbedrer spiloplevelsen – sådan så alle har lyst til at komme igen.

Kom og prøv vores internet cafe

Vi er glade for at tilbyde vores kunder muligheden for at spille sammen med deres venner eller andre kunder i caféen. Vores internet cafe er det perfekte sted at mødes og dele din passion for gaming.

Vi tager stolthed i at levere den bedste gaming-oplevelse til vores kunder. Vi sørger for at holde vores udstyr opdateret med de nyeste teknologier. Derudover har vi separate computerrum og playstationrum, så der er større grad af privatliv for dig og dine venner.

Besøg vores internet cafe i dag og oplev en verden af spil og sjov, som du ikke vil finde andre steder.

Besøg os i Albertslund

Vi har adresse på Egelundsvej 1 i Albertslund. Kom og prøv vores fede netcafe hvad enten i er en flok venner, der er tale om en fødselsdag eller en SFO, der har lyst til en anderledes udflugt en dag. Hos VIP Games er dagtimerne reserveret til institutioner og arrangementer, så tøv ikke med at booke jer ind i god tid. Der er plads til alle hos VIP Games. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 52 70 69 52.