Skip to content Skip to footer

Hold børnefødselsdag i VIP Games

Unikke og sjove børnefødselsdage hos VIP Games i Albertslund

Hvis dit barn elsker at game, er det oplagt at give dem mulighed for at holde deres fødselsdag i en af Storkøbenhavns fedeste netcaféer. VIP Games i Albertslund har de perfekte rammer for en fødselsdag, da både har computerrum og playstation rum. Derved er der noget for enhver smag. 

Når i holder børnefødselsdag hos os, giver i børnene en sjov og anderledes fødselsdagsfejring, hvor de kan lege og spille med deres venner i et trygt og sikkert miljø. VIP Games har sørget for at skabe en festlig og sikker atmosfære, der vil sørge for at skabe en mindeværdig dag for både fødselaren og gæsterne.

VIP Games tilbyder et bredt udvalg af spil så som Fortnite, Minecraft og FIFA. Der er noget for enhver smag og aldersgruppe, og VIP Games vil sørge for, at børnene har en sjov og tryg oplevelse.

netcafe
netcafe

Giv dit barn en uforglemmelig fødselsdag

Forældre kan nyde deres børns fødselsdag uden stress og bekymringer, da VIP Games vil tage sig af alt det praktiske, inklusiv mad og drikke. I kan nemlig på forhånd bestille mad, drikke og snaks, som vi selvfølgelig vil sørge for på selve dagen. Vi tilbyder også at dekorere lokalerne og skabe en fødselsdagsstemning med balloner og flag.

VIP Games vil også tilbyde særlige turneringer, som vil indeholde forskellige spiloplevelser og præmier til fødselaren og gæsterne. Det vil skabe endnu mere spænding og engagement i fødselsdagsoplevelsen og gøre det til en dag, som fødselaren og gæsterne vil huske i lang tid.

Kontakt os nu for at booke tid

Hvis du vil holde en børnefødselsdag med mulighed for, at børnene har det sjovt og skaber mindeværdige øjeblikke sammen med deres venner, er du kommet det rette sted. Ring nu på telefon 52 70 69 52 eller skriv en forespørgsel via kontaktformularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt.